Skontaktuj się
z nami jeszcze dziś:

Kolonia Stróża, ul Osiedlowa 13,
23-206 Stróża

tel: +48 81 826 41 91; +48 81 826 41 92

tel/fax: +48 81 826 41 93 

Wybierz język

Rodo WM

Zgodnie z art. 13 ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 26 kwietnia 2016 (Dz. Urz. UE L 2016, Nr 119, dalej RODO), informuje, że:

  • Administratorem Pani/Pana danych jest WM Sp. z o.o. prowadzący działalność pod firmą WM Sp. z o.o. z siedzibą w 20-632 Lublin, ul. Pana Balcera nr 6, lok. M-156, tel 81 826 4191, e-mail info@wm-wm.pl
  • Pani/Pana dane osobowe będą przetwarzane w celu prowadzenia przez naszą firmę działalności gospodarczej oraz realizacji obowiązku prawnego na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b i c RODO oraz Ustawy o rachunkowości
  • Odbiorcą Pani/Pana danych mogą być US, Bank, Kancelaria Prawna. Ponadto dane mogą być przekazywane dostawcom usług tj. informatyk, biuro rachunkowe – takie podmioty przetwarzają dane tylko na podstawie umowy oraz tylko zgodnie z poleceniami.
  • Pani/Pana dane będą przechowywane przez okres 5 lat liczony od początku roku następującego po roku, w którym wystawiono dokument księgowy.
  • Pani/Panu przysługuje prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania, prawo do wniesienia sprzeciwu, oraz prawo do przenoszenia danych w przypadkach określonych w przepisach RODO
  • przysługuje Pani/panu prawo do wniesienia skargi do organu nadzorczego – Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych
  • podanie przez Panią/Pana danych osobowych jest warunkiem zawarcia umowy oraz wymogiem ustawowym do wypełnienia obowiązków wynikających z mocy prawa. Brak podania danych osobowych uniemożliwia zawarcie umowy i prawidłowe jej wykonanie. 

Do pobrania

  1. Polityka RODO
Copyright © WM Sp. z o.o. 2018.
Projekt i wykonanie - freeline.pl.
Copyright © WM Sp. z o.o. 2018.
Projekt i wykonanie - freeline.pl.
Ta strona korzysta z plików cookie. Używając tej strony wyrażasz zgodę na używanie plików cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami Twojej przeglądarki. Możesz dowiedzieć się więcej w jakim celu są używane oraz o zmianie ustawień przeglądarki. Kliknij tutaj »
zamknij